За нас

За нас

Здравейте приятели,

Радваме се, че сте с нас тук и сега в онлайн магазин  www.Bliznacite.com.     Ние сме  магазин за бебешки, детски дрехи и обувки.

Нашата История

При нас ще откриете и аксесоари за майката и бебето – функционални и удобни, задоволяващи техните нужди. За тях се грижат водещите в световен мащаб марки – Avent, Chicco, Canpol, Lorelli  и др.

 

Бебешките продукти, които предлагаме, са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания за качество и безопасност съобразно стандартите на Европейския съюз и Република България.

 

Партньори сме с водещи български марки –Rach, Contrast, Sevtex, Kim Kids, Venera и др.

Работим с фирми – производители на висококачествени детски дрехи, доказани както на българския, така и на европейския пазар -  Cikoby, Mackays, Cichlid, Breeze, Unsea и др.

От българската марка Rach, която години наред топли сърцата на нашите деца, предлагаме пълния асортимент от продукти за деца от 0м. до 14 г. на конкурентни цени.

За майките с близнаци – избор от богата гама еднакви продукти, както за изписване, погача, кръщене, така и дрешки от различни стилове и модели.Специално за тях сме се доказали на пазара чрез създадените с много любов физически магазини в гр. София, кв. Надежда, ул. Бели Дунав №926.

 

С голямото ни разнообразие от качествени бебешки и детски артикули, улесняваме избора на търсения от вас продукт.

Нашите дрешки и обувки с различен стил, високо качество и ниски цени, ние предоставяме на вас приятели – най-новото, най-модерното, най-красивото за вашите деца.

 

Децата са най-хубавото нещо на света. Усмивките на лицата им ни дават надежда и сила да продължим напред.

 

С онлайн магазин www.Bliznacite.com Ви предлагаме лесен и удобен начин за пазаруване.